Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma stimulering Duits-Nederlandse onderzoekscholen

Datum nieuwsfeit: 29-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NWO PERSBERICHT

28 april 1999

Nieuw programma voor stimulering Duits-Nederlandse onderzoekscholen

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) stelt voor een periode van drie jaar 4,5 miljoen gulden beschikbaar voor samenwerking van Nederlandse onderzoekers met Duitse wetenschappers. Van Duitse zijde wordt deze samenwerking gesteund door de Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG). Het nieuwe programma moet de opbouw van gemeenschappelijke Duits-Nederlandse onderzoekscholen, Sonderforschungsbereiche, en andere samenwerkingsvormen tussen onderzoeksgroepen mogelijk maken voor wetenschappers uit de beide buurlanden.

Het Algemeen Bestuur van NWO en het Presidium van de Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG) zijn van oordeel dat nauwere en meer structurele ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie