Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke Onderscheidingen in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 29-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 27 april 1999

Koninklijke Onderscheiding

Uitreiking koninklijke onderscheidingen t.g.v. algemene gelegenheid 1999

Ter gelegenheid van de viering van Hare Majesteits verjaardag reikt burgemeester dr. R.W. Welschen op donderdag 29 april 1999 een aantal onderscheidingen uit. Deze gebeurtenis vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis van Eindhoven.


1. Anita Antonia Maria KOOIJ gehuwd met SANDERS, geboren op 15 januari 1953 te Bergen op Zoom en wonende Turijnstraat 13, 5632 TS Eindhoven, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw A.A.M. Sanders-Kooij is benoemd vanwege haar inzet voor de plaatselijke muziekvereniging "City of Light Band '75" en een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en instandhouding van het verenigingsleven in de plaatselijke gemeenschap.


2. Hendricus Johannes Antonius KOOPMANSCHAP,(Broeder), geboren op 05 september 1914 te Amsterdam en wonende Nuenenseweg 5, 5631 KB Eindhoven, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Broeder Koopmanschap is benoemd vanwege zijn werkzaamheden, die een bijzondere waarden hebben voor de samenleving.


3. Johanna Geertruida TER HORST gehuwd met LUI- TING, geboren op 16 februari 1932 te Eindhoven en wonende Poolsterlaan 20, 5632 AN Eindhoven, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje- Nassau. Mevrouw J.G. Luiting- ter Horst is benoemd vanwege haar activiteiten voor het Rode Kruis en de Gezondheidswijzer Eindhoven.


4. Hans Laurens FLAMAN, geboren op 05 november 1946 te Leiden en wonende Bergstraat 8A, 5611 JZ Eindhoven, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De heer H.L. Flaman is benoemd vanwege zijn activiteiten en betrokkenheid bij het Zelfhulp Netwerk Eindhoven/Kempenland en de gezondheidszorg.


5. Elizabeth Cordiner LEITCH gehuwd met KEAN, geboren op 28 april 1953 te Edinburgh GB. en wonende Anemonestraat 43, 5615 AL Eindhoven, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw E.C. Kean-Leitch is benoemd vanwege haar substantiële bijdrage aan het culturele leven in de gemeente Eindhoven.


6. Bernardus VERMAAS, geboren op 13 april 1935 te Eindhoven en wonende Professor v d Grintenlaan 28, 5652 NB Eindhoven, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer B. Vermaas is benoemd vanwege zijn bestuurlijke verdienste met name op het terrein van de amateur muziekbeoefening.


7. Wilhelmus Hubertus RUIJTERS, geboren op 22 februari 1930 te Eindhoven en wonende Winterjanstraat 17, 5632 MJ Eindhoven, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer W.H. Ruijters is benoemd vanwege zijn inzet op bestuurlijk en uitvoerend gebied voor de lokale/regionale sportbeoefening.


8. Adrianus Petrus Gerardus Maria DEN HARTOG, geboren op 15 juni 1947 te Eindhoven en wonende Kuiperbergstraat 31, 5628 DJ Eindhoven, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer A.P.G.M. den Hartog is benoemd vanwege zijn bestuurlijke activiteiten ten bate van de plaatselijke gemeenschap.


9. Franciscus Richard Johannes NANNING, geboren op 17 november 1959 te Eindhoven en wonende Wouter Hollemanplein 106, 5616 JX Eindhoven, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje- Nassau. De heer F.R.J. Nanning is benoemd vanwege zijn inzet voor de hulpbehoevende medemens.

10. Cornelius Gerardus Maria HAMANS, geboren op 5 mei 1936 te Bergen op Zoom en wonende Perseuslaan 14, 5632 AD Eindhoven, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nas-sau. De heer C.G.M. Hamans is benoemd vanwege zijn bestuurlijke functies en zijn inzet op verschillende terreinen ten bate van de samenleving.

11. Hendrika Cornelia Maria OERLEMANS gehuwd met MUNSTERS, geboren op 26 december 1944 te Schijndel en wonende Watermolenstraat 6, 5491 PN St. Oedenrode, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw H.C.M. Munsters-Oerlemans is benoemd vanwege haar verdiensten voor de Stichtingen Stedencontact Eindhoven-Bialystok en Eindhoven- Minsk.

De uitreiking zal geschieden in de raadzaal van het stadhuis van Eindhoven. Tijdstip aanvang 09.30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie