Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma Koninginnendag 1999 Brunssum

Datum nieuwsfeit: 30-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Brunssum

Koninginnendag 1999

Het Koninginnendagprogramma van de Werkgroep Nationale Feestdagen bestaat ook dit jaar weer uit activiteiten voor iedereen. In het centrum zijn verschillende evenementen:

10.00 - 17.00 uur:
Braderie op de Rumpenerstraat.
10.00 - 14.30 uur: Kindervrijmarkt op het Lindeplein. 15.00 - 17.00 uur: Een optreden van clown Rico en goochelaar Drumino voor de kinderen in het openlucht theater. Aansluitend de bekendmaking van de winnaar van de Kindervrijmarkt.
20.00 - 20.45 uur: Een optreden van De Bazuin in d'r Brikke oave met in de pauze de bekendmaking van de winnaar van het fietsversieren. 21.00 - 22.45 uur: Een optreden van het reünie-orkest De Limburgse Jagers in eht openlucht theater.
Ca. 22.00 uur: Groots vuurwerk in het Vijverpark.

Ook in de wijken van Treebeek, Langeberg, Schuttersveld en Buschkensberg worden weer allerlei evenementen georganiseerd. Volgende week is hierover meer informatie beschikbaar.

Alle evenementen zijn gratis toegankelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie