Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toeristische draagvleugelboot Rivierenland Holland Meteoor

Datum nieuwsfeit: 30-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 30 APRIL 1999

Persnieuwsbrief

Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme

Toeristische draagvleugelboot Rivierenland Holland Meteoor

Sinds 30 april vaart de draagvleugelboot Rivierenland Holland Meteoor weer over de Lek tussen Wijk bij Duurstede en Dordrecht. Door de draagvleugels ‘zweeft’ de boot over het water met een maximale snelheid van 65 kilometer per uur.

Tussen Wijk bij Duurstede en Dordrecht worden 7 tussenstops gemaakt. Zo kan onder andere worden in- en uitgestapt bij Culemborg, Ameide, Schoonhoven en Kinderdijk. De Rivierenland Holland Meteoor is ook een aardige afwisseling tijdens een fietstocht. Naast de 70 passagiers die mee kunnen varen, heeft het schip ruimte voor 30 fietsen.

In de maanden mei en september wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gevaren. Van juni tot en met augustus wordt tevens op woensdag en donderdag gevaren. De prijs is afhankelijk van het traject. Een enkele reis is minimaal ¦11,50 per persoon, een retour ¦16,25. Een fiets meenemen kost ¦2,50. De draagvleugelboot is een initiatief van het Zuid-Holland Bureau voor Toerisme in nauwe samenwerking met Verkerk Charters en is ontwikkeld in het kader van Rivierenland Holland.

Informatie/reserveren: Bij alle VVV’s in het Lekgebied of via tel: (06) 511 24 000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie