Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speed '99 in Autotron

Datum nieuwsfeit: 01-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zaterdag 1 en zondag 2 mei Speed '99 in Autotron

ROSMALEN - Autotron staat zaterdag 1 en zondag 2 mei in het teken van Speed '99, hét jaarlijks terugkerend evenement voor liefhebbers van snelle en sportieve auto's.

Bijna dertig Nederlandse en Belgische autoclubs presenteren hun mooiste GTI's, GSI's, XT's en aanverwante modellen in Rosmalen. Zowel technisch als uiterlijk zijn deze auto's dikwijls volledig aangepast aan de smaak van de eigenaar, waarbij is gestreefd naar perfectie tot in het kleinste detail. Een deskundige jury bepaalt welke auto's de mooiste zijn en in aanmerking komen voor fraaie prijzen. Ook het publiek kan een stem uitbrengen door middel van een formulier dat bij de ingang wordt verstrekt. Dit formulier dient tevens als lot en biedt kans op mooie prijzen.
Het zal duidelijk zijn dat de liefhebber op Speed '99 niet snel uitgekeken raakt; er zijn auto's te zien waarvan er geen tweede exemplaar rondrijdt.

Voor eigenaren van een auto met een fraai ingebouwde audio-installatie bestaat de mogelijkheid (vooraf) in te schrijven voor de audio-wedstrijd. Bij de beoordeling zal de nadruk liggen op de aandacht die is geschonken aan de inbouw en de creativiteit die daarbij is getoond. Geïnteresseerden kunnen zich tot 21 april aanmelden via tel. 0575-565 455.

In de Expohal van Autotron vindt de bezoeker talloze stands van bedrijven die actief zijn op het gebied van tuning, styling en accessoires, uiteenlopend van lichtmetalen wielen en sportuitlaten tot kuipstoelen en schokdempers. De audiobranche is vertegenwoordigd met verscheidene grote merken. Philips brengt zelfs haar complete digital-roadshow mee naar Autotron en stelt diverse prijzen beschikbaar.

Ook het amusement wordt niet vergeten: Muziekfenomeen en coureur Mental Theo is aanwezig met maar liefst drie racewagens: een Renault Clio en een Mégane en een Formule Ford single seater. Ook kan het publiek zich vermaken met op afstand bestuurbare raceauto's en met spelactiviteiten, waaronder een wedstrijd 'wiel verwisselen'.

Speed '99 is op zaterdag 1 en zondag 2 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt ƒ. 15,00 vanaf 12 jaar, kinderen van 4 tot en met 11 jaar ƒ. 7,50.
Voor bezoekers met een sportieve en exclusieve auto is er een speciaal parkeerterrein met plaats voor meer dan duizend auto's.

Autotron is gelegen aan de A50 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Per openbaar vervoer OV/Reislijn 0900 9292. Autotron Infolijn: 073 523 33 00.

Rosmalen, april 1999

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie