Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse lamsvleespromotie richt zich op horecagast

Datum nieuwsfeit: 01-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Voorlichtingsbureau Vlees

P E R S B E R I C H T

NEDERLANDSE LAMSVLEESPROMOTIE RICHT ZICH OP HORECAGAST

Op 1 mei aanstaande start het Voorlichtingsbureau Vlees voor het tweede achtereenvolgende jaar met de horecacampagne "Nederlands lamsvlees, mals vlees om nu van te genieten". De activiteiten zijn gericht op de horecagast, die in Nederland ruim 80 procent van de lamsvleesconsumptie voor zijn rekening neemt. Restaurants zijn daarmee de belangrijkste markt voor dit Nederlandse kwaliteitsproduct. Vorig jaar namen ruim 800 horecabedrijven deel aan de campagne, dit jaar wordt eenzelfde aantal deelnemers verwacht.

De Nederlandse lamsvleespromotie heeft tot doel de bekendheid van Nederlands lamsvlees onder een breed publiek te vergroten. De activiteiten spitsen zich toe op de gasten van het middensegment restaurants en eetcafés. Het is met name hier dat de consument, middels promotiemateriaal, uitgenodigd wordt kennis te maken met het malse, jonge lamsvlees van eigen bodem.

Promotiepakket
Voor de campagne stelt het Voorlichtingsbureau Vlees een gratis horecapakket ter beschikking. Dit pakket bestaat uit placemats, mobiles, poster, tafelkaartjes, raamsticker en een spandoek.

Ook is er een culinaire folder vervaardigd, bestemd voor de horecakok. In deze folder, getiteld Nederlands lamsvlees, mals vlees om nu van te genieten, zijn zes verfijnde en zeer eigentijdse recepturen opgenomen. De folder wordt tevens aangeboden aan slagerijen, die deze - samen met posters en stickers - kunnen gebruiken op het vleesverkooppunt.

Voor meer informatie:

Voorlichtingsbureau Vlees
H. van Boxmeer
telefoon: 070 399 11 55
e-mail:
internet: www.vleesinfo.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie