Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maand mei bruist van evenementen in Thorn

Datum nieuwsfeit: 01-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Datum: 18-3-1999
Bron: Koninklijke Harmonie van Thorn
Onderwerp: Meimaand bruist van evenementen in historische witte stadje Thorn

MAAND MEI BRUIST VAN EVENEMENTEN IN THORN

De maand mei is de uitgelzen mogelijkheid het historisch witte stadje Thorn te bezoeken. Drie folkloristische en culturele evenementen van formaat brengen extra sfeer en gezelligheid in de kern van het voormalige vorstendom aan de Maas in Midden-Limburg.

Op zaterdag 1 mei doet een defilé van oude rijtuigen lang vervlogen eeuwen herleven. Tevens vindt er op zaterdag 1 mei en zondag 2 mei voor de zevende maal de Tuin & Florabeurs Thorn plaats. Verspreid over het hele centrum exposeren meer dan vijftig gerenommeerde bedrijven hun bloemen, planten, zaaigoed, tuinmeubelen, tuindecoratie-artikelen en sierbestratingen.

Van 13 tot en met 16 mei vindt het Cultureel Zomerevenement Thorn plaats. Thorn is het mondiale centrum van de blaasmuziek. De Koninklijke Harmonie van Thorn is regerend wereldkampioen in de hoogste divisie, de concertafdeling. Hoogtepunt van het evenement is het gezamenlijke concert van De Koninklijke Harmonie en de tweede Harmonie St. Michael.

Op zaterdag 15 mei is het tijd voor de blaasmuziek in alle maten in de White City Jazz Night.

Voor meer informatie: 043 - 326 17 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie