Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Computer People: ICT-specialist Adecco actief in Nederland

Datum nieuwsfeit: 03-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ADECCO

Computer People: ICT-specialist van Adecco actief

Computer People: ICT-specialist van Adecco actief in Nederland

Amsterdam, 29 april 1999
Met ingang van 3 mei gaat Adecco Automatisering in Nederland verder onder de naam Computer People. Computer People is het bekendste merk van het recent door Adecco aangekochte Britse ICT-bedrijf Delphi Group. Ook in andere Europese landen zal het ICT-onderdeel onder de naam Computer People gaan opereren. De totale omzet van de ICT-tak van Adecco bedraagt ruim 2 miljard gulden.

De naamswijziging is het gevolg van het multi-merkenbeleid dat Adecco, de grootste uitzendorganisatie ter wereld, wereldwijd voert. Als gevolg daarvan is in Nederland voor de sector techniek eerder de naam TAD Technical Services geïntroduceerd.

Computer People heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bemiddelen van hoog gekwalificeerd ICT personeel en is marktleider in Engeland. Doelstelling van Computer People is om in dit marktsegment marktleider te worden in Europa. 'Met Computer People kiezen we ervoor om ons als ICT-consultants te presenteren en niet als uitzendbureau', zegt algemeen directeur Sjaak Six van Adecco Nederland.

Om serieus mee te spelen in de top van de automatiseringsmarkt, kun je momenteel niet anders dan je dienstverlening loskoppelen van de vertrouwde uitzendomgeving. Er is behoefte aan specialisering, zegt Anil Orie, directeur van Computer People in Nederland. 'We hebben vastgesteld dat Computer People, de automatiseringstak van Adecco Internationaal, met name in Engeland en de Verenigde Staten een uitmuntende reputatie geniet. Daarom is besloten ook in Europa van die bestaande reputatie, en vooral van de know how die eraan ten grondslag ligt, gebruik te maken. De top van de automatiseringsmarkt bedienen wij voortaan onder een internationale noemer: Computer People.'

Als ICT-specialist is Computer People ook aantrekkelijker voor ICT-ers, die immers de banen voor het uitkiezen hebben. De Computer People-consultant kan kiezen voor uitdagende projecten in zijn eigen omgeving, maar ook voor een internationale loopbaan. Op dit moment werken er meer dan 4000 consultants bij een groot aantal klanten in negen verschillende Europese landen.

Een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt inmiddels gebruik van de diensten van Adecco Automatisering, straks dus Computer People.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie