Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 03-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 3 Mei

BRAND, VOLKEL

Zondagavond is brand uitgebroken in een schuur aan de Bovenstraat in Volkel. Rond 21.50 uur werd de brand ontdekt. De brandweer heeft geruime tijd nodig gehad om het vuur te blussen, dit omdat in de schuur enkele tanks aanwezig waren, waarvan de inhoud niet bekend was. De schuur is goeddeels verloren gegaan. De oorzaak van de brand is onbekend.

INBRAAK BERGING, UDEN

Zondagavond is ingebroken in een berging bij een woning aan de Galerij in Uden. De deur van de berging werd opengebroken. Twee fietsen en een tuintafel met vier stoelen werden gestolen.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, VEGHEL

Vanmorgen vond op de Perelaar in Veghel een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Een 8-jarige fietser uit Veghel reed over de Perelaar, toen uit een brandgang een 34-jarige vrouw uit Veghel kwam fietsen. De twee kwamen met elkaar in aanrijding. Ze zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

DIEFSTAL AUTO, UDEN

Maandagmorgen is vanaf de Meester van Coothstraat in Uden een rode Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is HP-GL-94.

SNELHEIDSCONTROLE, UDEN

Maandagochtend is snelheidscontrole gehouden op de Hoevenseweg in Uden. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 372 voertuigen gecontroleerd. Totaal 92 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 84 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie