Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 04-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 4 Mei

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmorgen een 47 jarige inwoner van Cuijk aangehouden. De man wordt ervan verdacht afgelopen vrijdagavond een inwoner van Cuijk te hebben mishandeld. De verdachte en slachtoffer zaten samen op een bank in de feesttent die ter gelegenheid van de Oranjefeesten op de Heeswijkse Kampen stond. Zonder duidelijke aanleiding stak de verdachte met een gebroken glas op het slachtoffer in. Het slachtoffer liep een flinke snijwond op die in het ziekenhuis gehecht is. De verdachte is na verhoor met een dagvaarding huiswaarts gestuurd.

VERKEERSONGEVAL, FIETSER ONDER INVLOED

Een 43 jarige fietser uit Oeffelt kwam maandagavond op de Veerweg in Oeffelt in botsing met een personenauto. De fietser bleek onder invloed van alcohol door rood licht te zijn gereden. Hij kreeg een rijverbod van 14 uren.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op het Zand in Boxmeer controleerde de politie Land van Cuijk dinsdagmorgen de snelheid van 168 voertuigen. 60 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 84 km/u. bedroeg. De controle is gehouden binnen de bebouwde kom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie