Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 04-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Mishandeling.
03/04: Een 23-jarige vrouw uit Katwijk heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. In de woning van een vriend van haar in Noordwijk is zij maandagavond geslagen en geschopt. Na een verbaal conflict wilde de vrouw de woning verlaten wat haar vriend verhinderde. Hierna volgde de mishandeling. Korte tijd later is de vriend; een 22-jarige man uit Noordwijk door de politie aangehouden.

GESTOLEN SCOOTERS GEVONDEN.

03/04: Maandagmorgen om 04.30 uur trof de politie op de Vinkenlaan een gestolen witte bestelbus aan. In de bus stonden twee gloednieuwe scooters. In de directe omgeving werd nog een derde scooter aangetroffen. De scooters waren samen met een aantal helmen en de inhoud van de kassa even te voren gestolen uit een rijwielhandel aan de Losplaatsweg. De eigenaar van de winkel heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de inbraak.

VROUW AANGERAND, POLITIE ZOEKT GETUIGEN.

03/04: Een 20-jarige Katwijkse werd in de nacht van zondag 2 mei in de Bomstraat in Noordwijk door drie mannen aangerand. Nadat zij kans zag één van de daders een knietje te geven, wist zij aan haar belagers te ontkomen. De politie Duin- en Bollenstreek Noord heeft de zaak in onderzoek.
In de Bomstraat werd de Katwijkse rond 02.00 uur aangesproken door drie Engels sprekende mannen in de leeftijd tussen 20 en 25 jaar. Direct daarop werd zij vastgepakt en onzedelijk betast. Toen zij een knietje aan één van haar belagers uitdeelde, wist zij een goed heenkomen te zoeken. Eén van de daders had een gezet en vadsig postuur.
De politie zoekt getuigen van deze aanranding. In ieder geval zou de politie graag in contact willen komen met een jongeman die tijdens de aanranding langs is gelopen. Getuigen kunnen zich melden bij de politie aan de Duinwetering in Noordwijk of telefonisch op nummer (071)3644444. U kunt ook een E-mail sturen aan: De politie in district 1.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie