Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 05-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 5 Mei

ALCOHOLMISBRUIK IN VERKEER (Veghel)

Van dinsdag op woensdag is een 39-jarige Veghelnaar op de Bundersweg in Veghel door surveillerende agenten betrapt op alcoholmisbruik in het verkeer. De man reed met zijn auto terwijl hij teveel alcohol had gebruikt. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

WONINGINBRAKEN ( Zeeland)

Van dinsdag op woensdag is een zestal keren ingebroken op de Vogelwikke (4x) en de Boterbloem (2x) in Zeeland. In alle gevallen is een deur geforceerd. De buit bestond o.a. uit geld, een rugzak, een GSM, een fototoestel en vishengels.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL (Erp)

Woensdagmorgen is een 22-jarige man uit Erp op de Keldonkseweg in zijn woonplaats met zijn auto in de sloot terecht gekomen. De man reed uit de richting Rijbeemd en is na een bocht met de wielen van zijn auto in de rechterberm terecht gekomen. Vermoedelijk is de bestuurder door een overcorrectie de macht over het stuur verloren en aan de overzijde van de weg op zijn kop in de sloot terecht gekomen. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie