Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP: Meer toezichthouders in OV en betere beloning

Datum nieuwsfeit: 06-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SP

De noodkreet van de drie stedelijke openbaar vervoersbedrijven GVB (Amsterdam), RET (Rotterdam) en HTM (Den Haag) moet volgens de SP worden beantwoord met een verdubbeling van het aantal toezichthouders naar 2000 en het verbeteren van de beloning. Volgens de vervoersbedrijven is er sprake van toenemende agressie en mijdt daarom een groeiend aantal reizigers de metro en de tram. Om die ontwikkeling te keren moeten toezichthouders meer verantwoordelijkheden krijgen en dient hun salaris te stijgen. Om aan deze wensen tegemoet te komen zullen de toezichthouders vermoedelijk niet in de Melkertregeling maar rechtstreeks bij de vervoersbedrijven in dienst moeten komen. Dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie