Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 06-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 6 Mei

RASECHTE FRIEZEN GESTOLEN

In Helvoirt aan de Helvoirtseweg zijn afgelopen woensdag 2 paarden uit een weiland gestolen. De friese paarden waren beide drachtig. Een getuige zag rond middernacht een aanhanger in de wei staan waarbij twee mannen met een zaklamp stonden. Zij dacht echter dat het de eigenaar van de paarden was met een kennis en koesterde daarom geen argwaan. Even later bleken de beide merries gestolen te zijn. Ze hebben een waarde van tienduizenden guldens.

DIEFSTAL AUTO

In Helvoirt is in de nacht van woensdag op donderdag een auto gestolen vanaf de Lindelaan. Het is een Mercedes 200t ECE, grijs, met het kenteken IS-HB-68.

ONGEVAL

In Sint Oedenrode aan de Stompersstraat vond donderdagmiddag rond 13.00 uur een ongeval plaats. Een 15-jarige bromfietser uit Sint Oedenrode verleende geen voorrang aan een , van rechts komende, 28-jarige automobiliste uit Loosbroek. De bromfietser raakte licht gewond aan zijn rug.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie