Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Spin Awards voor beste reclame-uiting op internet

Datum nieuwsfeit: 06-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten Amsterdam, januari 1999

Uitreiking Spin Awards voor beste reclame-uiting op internet

Op 6 mei vindt het seminar Internet Advertising'99 plaats, de opvolger van het succesvolle seminar Webvertise'98. Aansluitend op dit seminar worden wederom de Spin Awards voor de beste reclame-uitingen op internet uitgereikt. In navolging van de Lampen voor reclame en vormgeving in traditionele media, zijn de Spin Awards de erkende prijzen voor online advertising.

Doel van de Awards Doel van de Spin Awards is niet alleen erkenning te geven aan bedrijven die zich al bezig houden met de implementatie van online advertising in hun communicatiestrategie. De Awards moeten tevens fungeren als een motivatie voor zowel opdrachtgevers als ontwerpers om een innoverende, effectieve en interactieve advertentiecampagne voor internet te maken.

Beoordeling inzendingen De Spin Awards waren vorig jaar een groot succes. De organisatie van Internet Advertising'99 verwacht ook dit jaar weer een groot aantal inzendingen. De inzendingen worden ingedeeld in de volgende categorieën: * Beste technische banner * Beste branding website * Interactieprijs (voor de beste technische applicatie) * Crossmediaprijs (voor de beste integratie tussen oude en nieuwe media) * Actualiteitsprijs (voor de beste actiemarketingcampagne)

Inzendingen worden beoordeeld op interactiviteit, effectiviteit, creativiteit en tevens op de toelichting van de inzender. Zowel het publiek als de vakjury zal zijn stem uitbrengen. Op de binnenkort te verschijnen site van Internet Advertising'99 kan het internetpubliek stemmen op de genomineerden. In elke categorie wordt een Zilveren Spin uitgereikt. De overall winnaar - vorig jaar Bavaria - ontvangt de Gouden Spin. Tijdens het diner ter afsluiting van het seminar worden de winnaars gepresenteerd.

Seminar Internet Advertising'99 Internet Advertising'99 vindt plaats in het Escape Multimedia Theatre te Amsterdam. Het seminar zal ingaan op de toepassingen en praktische mogelijkheden van online adverteren en biedt de deelnemers een totaaloverzicht van oplossingen en ontwikkelingen op het gebied van adverteren op internet. Een uitgebreide uiteenzetting van dit door NetEvents georganiseerde evenement is binnenkort te vinden op de speciaal voor dit seminar ingerichte website.

NetlinQ NetlinQ Groep Gerard Brandtstraat 26-28, 1054 JK Amsterdam Tel: +31 (0)20 607 75 00, Fax: +31 (0)20 607 75 01 Email: (info@netlinq.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie