Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkgroep "De Groene Waard" tegen streekplan Hoeksche Waard

Datum nieuwsfeit: 06-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

D66 Oud-Beijerland

"De Groene Waard": bundelingen van krachten.

Hoeksche Waard – Tijdens een bijeenkomst in natuurbezoekerscentrum "Klein Profijt" te Oud-Beijerland is de werkgroep "De Groene Waard" in het leven geroepen. Landschaps-, natuur- en milieuorganisaties, politieke partijen en inwoners kwamen tot dit initiatief na de constatering dat noch de provinciale verkiezingen, noch de collegeonderhandelingen voor het nieuwe provinciebestuur iets opleverden dat nog verandering zou brengen in het streekplan Zuid-Holland-Zuid. De werkgroep gaat via twee kanalen de groene functies van de Hoeksche Waard benadrukken. Enerzijds zullen politici benaderd worden die bij de nog te maken keuzen betrokken zullen zijn. Anderzijds ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie