Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht stad Groningen

Datum nieuwsfeit: 07-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 07-05-99

Persberichten stad Groningen/
Vrijdag 7 mei 1999

Dagelijkse berichten district Groningen / Haren Man vernielt uit woede toiletten

Omdat hij in een café in de Peperstraat woorden had gehad met een andere bezoeker werd een 20-jarige man zo kwaad dat hij in de zaak twee toiletten vernielde. Hij trok een wc-pot van de grond en vernielde een toiletbril. Na te zijn aangehouden verklaarde de man zijn agressie beter op goederen te kunnen botvieren dan op personen. Na verhoor is de man heengezonden.

Verkeerscontrole
Op de Weg der Verenigde Naties is donderdagmiddag een vrachtwagen met aanhanger beladen met stropakken gecontroleerd. De combinatie afkomstig uit Tzum was met een lengte van twintig meter te lang. Toegestaan is 18.75 meter. Ook was de wagen te breed beladen. Voor beide feiten is een proces-verbaal opgemaakt.

Kluis opengebroken in café
Donderdagochtend werd geconstateerd dat in een café in de Poelestraat de kluis was opengebroken. Via de achterzijde hebben de daders een ruitje en een rolluik geforceerd zodat ze in het pand konden. De kluis is vermoedelijk met zwaar handgereedschap bewerkt waarbij ook de muur rond de kluis schade opliep. Uit de kluis is een nog onbekend geldbedrag weggenomen.

Dronken automobilist
Een 42-jarige automobilist uit Groningen is donderdagavond op de Noorderbinnensingel gecontroleerd. De man was met zijn auto tegen een geparkeerde fiets aangereden. Hij bleek 2.35 promille alcohol in zijn bloed te hebben en zijn auto was niet verzekerd. Met een dagvaarding en ontneming van zijn rijbewijs werd de man op vrije voeten gesteld.

Man beroofd van portemonnee en fiets
Nadat hij woensdagnacht bij zijn woning aan de Oosterweg kwam en de deur open wilde maken is een 23-jarige man beroofd van zijn portemonnee en zijn fiets. Drie mannen kwamen op hem af waarvan er een de man een schop gaf waardoor hij ten val kwam. Voordat de man er erg in had was zijn portemonnee uit zijn broekzak gerold en namen twee van de mannen zijn fiets mee. De politie stelt een nader onderzoek in.

Voor nadere informatie; afdeling voorlichting, 050 - 5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie