Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Helmond

Datum nieuwsfeit: 09-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 09-05-99

Persberichten 9 mei 1999/

Politieberichten
Helmond: Diefstal uit cafetaria

Op zaterdagmorgen omstreeks 11.15 uur is op de Cederhoutstraat een 21-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij had daar uit een cafetaria acht repen chocolade ter waarde van acht gulden gestolen. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Aanrijding
Bij een aanrijding op de kruising Willem Prinzenstraat, Guljestraat en Raadstraat raakten zaterdagmid-dag omstreeks 17.25 uur een 10-jarig meisje en een 11-jarige meisje, beiden uit Helmond, gewond. Het 10-jarig meisje fietste met het 11-jarige meisje als passagier, komende van de Guljestraat richting Raadstraat. Gekomen bij de Willem Prinzenstraat verleende het meisje geen voorrang aan de 33-jarige automobilist uit Helmond die over de Willem Prinzenstraat richting Uiverlaan reed. Beide meisjes konden na behandeling in het Elkerliekziekenhuis, huiswaarts keren.

Helmond: Brand
Op de Gooisehof brandde zaterdagavond omstreeks 22.45 uur een geparkeerde auto van binnen geheel uit. De brandweer bluste de brand. De politie stelt een onderzoek in naar de brandstichting

Helmond: Vernieling en mishandeling
Op zondagmorgen om 0.25 uur zijn op de Wesselmanlaan twee jongens van 17 jaar uit Helmond aan-gehouden. Kort daarvoor hadden zij een ruit van een woning aan de Bachlaan ingegooid. De bewoner, een 41-jarige Helmonder, fietste de jongens na en kon hen achterhalen. Een van de jongens nam dit niet en vernielde daarop het voorwiel van de fiets van het slachtoffer. Tevens sloeg hij het slachtoffer meerder malen in zijn gezicht. Hierna fietste de jongens weg richting de Horst. Op de Wesselmanlaan konden zij worden aangehouden door een surveillerende politie-eenheid. Voor verhoor zijn de jongens overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Getuigen gezocht van ramkraak
De politie van Helmond Centrum is op zoek naar getuigen die zondagmorgen omstreeks 4.55 uur iets gezien hebben van de ramkraak in een winkel op de Veestraat. Het feit is vermoedelijk gepleegd door 4 personen in een donkere personenauto. De voorpui van de winkel werd totaal vernield. Een grote hoe-veelheid autoradio's, videocamera's en mobiele telefoons werden weggenomen. De politie Helmond Centrum is telefonisch te bereiken onder nr. 0492 - 561300.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie