Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe afstudeerrichting HEAO Commerciële Economie

Datum nieuwsfeit: 10-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

INNOVAM

Nieuwe afstudeerrichting HEAO-CE: Automotive

Ferrari maakt studenten warm

Afstudeerrichting voor HEAO-ers Commerciële Economie: Automotive

Met het parkeren van een Ferrari voor de Haagse Hogeschool in Den Haag opent directeur Niko Persoon van het Cardano Instituut op 10 mei officieel de landelijke wervingscampagne voor de HEAO-CE Automotive. Onder het motto 'Blijf je dromen of stap je in?' zal de les-Ferrari de komende weken een tour maken langs verschillende HEAO's in Nederland om zo de aandacht te vestigen op deze nieuwe opleiding. De HEAO-CE Automotive is een initiatief van het Cardano Instituut in samenwerking met Fontys Hogescholen. De kennismakingsmiddag voor deze nieuwe opleiding is op zaterdag 5 juni aanstaande in het opleidingsinstituut te Nieuwegein.

HEAO-CE Automotive
De HEAO-CE Automotive is een specialisatie voor de laatste twee jaar van de HEAO Commerciële economie. Deze unieke tweejarige top-opleiding speelt in op de toenemende vraag naar commerciële generalisten in de autobranche. Bij de tot standkoming van de opleiding werd nauw samengewerkt met toonaangevende branchebedrijven. Naast twee jaar HEAO-CE telt de persoonlijke motivatie mee in de selectieprocedure. De HEAO-CE Automotive opleiding gaat in september 1999 in Nieuwegein van start.

Cardano Instituut
Het Cardano Instituut maakt onderdeel uit van de Innovam Groep. Het Cardano Instituut is opgericht als reactie op de snelle ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche. Het Instituut houdt zich bezig met managmentopleidingen, onderzoek en advisering. De HEAO-CE Automotive is een van de eerste activiteiten van het Cardano Instituut dat sinds begin dit jaar onder de huidige naam actief is.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie