Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering Cliëntenplatform Maassluis

Datum nieuwsfeit: 11-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO093
Datum: 27 april 1999

Cliëntenplatform vergadert op 11 mei

Op dinsdag 11 mei 1999 komt het cliëntenplatform van de afdeling sociale zaken en werkgelegenheid bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in de Coppelstockzaal van het stadhuis aan de Koningshoek en begint om 14.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom de vergadering bij te wonen.

Agenda
Op de agenda van de vergadering staan onder andere voorlichting over de kwijtschelding van gemeentelijke belastingen en over huursubsidie, het verslag van de vergadering van 6 april 1999, de ingekomen post en voorstellen over inkoop bij arbeidsvoorziening en zitting van de diaconie van de Gereformeerde Kerk in het cliëntenplatform. Deze laatste twee voorstellen zullen ook in de raadscommissie voor sociale zaken op 17 mei aan de orde komen.
De agenda voor de vergadering is voor belangstellenden verkrijgbaar bij de secretaris van het cliëntenplatform, de heer J. Pansier van de afdeling sociale zaken en werkgelegenheid (telefoon 5931972). Voor meer informatie kan men eveneens bij hem terecht.

Cliëntenplatform
De gemeente Maassluis kent sinds november 1998 een cliëntenplatform voor de afdeling sociale zaken en werkgelegenheid. Naast verschillende vertegenwoordigers van de cliënten van deze afdeling, hebben ook vertegenwoordigers van het Maassluis Overleg Gehandicapten (MOG), de Stichting Ouderenwerk Maassluis (SOM), de Stichting Vluchtelingenwerk Maassluis (SVWM), de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV), het Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV) en de Stichting Samenlevingsopbouw Maassluis (SSM) zitting in het cliëntenplatform. Het platform staat onder (onafhankelijk) voorzitterschap van de heer J.G.P. Weltevrede en heeft als functie het gevraagd en ongevraagd adviseren van het gemeentebestuur over uitvoeringsaangelegenheden in het kader van de sociale zekerheidswetgeving.

Laatste wijziging: 27 April 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie