Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overhandiging handtekeningen voor de vrede in Assen

Datum nieuwsfeit: 11-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Persuitnodiging
Handtekeningen voor de vrede

Assen, 10 mei 1999
Persberichtnummer 99-094Hierbij nodigen we u uit voor de overhandiging van de handtekeningen voor de vrede door Commissaris van de Koningin de heer A.L. ter Beek aan kunstenaar en initiatiefnemer Hamsi Boubeker. De heer ter Beek maakt zelf nog de laatste handdruk met persoonlijke boodschap alvorens de duizenden kunstwerken worden meegegeven aan de kunstenaar.

datum: dinsdag 11 mei as.
plaats: Provinciehuis, Westerbrink, Assen
tijd: 14.00 uur

In het kader van de Nationale Viering 5 mei bestond sinds april de mogelijkheid om op diverse plaatsen in Drenthe een handtekening te maken voor de vrede.
Deze vele kunstwerken zijn nu verzameld op het provinciehuis. Het idee "Handen vol hoop, voor vrede door eerbied voor culturen", van de in Algerije geboren kunstenaar Hamsi Boubeker startte enkele jaren geleden. In het jaar 2000 wil de kunstenaar de wereldwijd verzamelde handtekeningen overhandigen aan UNESCO en UNO te Parijs en New York. Het uiteindelijke doel van de actie is het uitroepen van een Werelddag voor de vrede.
De overhandiging wordt gecombineerd met een informele afsluiting van de start Viering Nationale Bevrijdingsdag 5 mei voor alle direct betrokkenen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie