Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WRQ Reflection X 7.2 ondersteunt Linux

Datum nieuwsfeit: 11-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
WRQ Reflection X 7.2 ondersteunt Linux

Nieuwe versie zorgt voor vereenvoudigde integratie van Windows-desktops met

Den Haag, 11 mei 1999 - WRQ introduceert Reflection X versie 7.2, een Reflection-product dat ondersteuning biedt voor het Linux-serverplatform.

Reflection X voorziet IT-beheerders van een vereenvoudigde maar krachtige verbindingsmogelijkheid tussen PC's en UNIX,- Digital- en Linux-servers. Hiermee krijgen Windows-gebruikers toegang tot zowel desktopapplicaties zoals tekstverwerkers en spreadsheets, als grafische applicaties die draaien

"Organisaties van vandaag realiseren zich de voordelen die een integratie En nu kunnen zij dus ook gebruikmaken van de mogelijkheden van het voordelige Linux-platform," aldus Dirk Rijsdijk, product specialist WRQ Europa. "Met behulp van Reflection X 7.2 kunnen al deze heterogene plaforms gezamenlijk gebruikt worden."

Reflection X 7.2 bevat tevens de Reflection Hands-Free Administration-technologie, waarmee het mogelijk is om Reflection X volledig te installeren en configureren vanaf een centrale web-server. Dit impliceert een aanzienlijke besparing op de beheerskosten en vereenvoudigt de complexiteit van het beheer.

Reflection X 7.2 beschikt over de volgende nieuwe eigenschappen:

· Ondersteuning voor het Linux-serverplatform - standaard configuraties om gemakkelijk Linux-sessies te starten;
de nieuwe X11R6.4-protocolspecificaties kunnen X-clientapplicaties beter gebruikmaken van de grafische mogelijkheden van de X-server en is het mogelijk om color maps te gebruiken;
· Verbeterde PseudoColor-emulatie - Reflection X kan nu meer applicaties draaien in deze modus, waarbij kleuren en vormen zeer accuraat worden weergegeven;
· Verbeterde ondersteuning voor meerdere transportprotocollen - netwerkcommunicatie is sneller en efficiënter. TCP/IP, DECNet en Unix-to-Domain sockets worden nu allemaal ondersteund via de WinSock2-interface.

WRQ sluit samenwerkingsovereenkomst met Hewlett-Packard Op 12 april jl. heeft WRQ bekendgemaakt dat Reflection Suite for X door Hewlett-Packard is gekozen als 'try-and-buy' bundel voor de nieuwe high-end Windows NT Workstations van Hewlett-Packard, die zijn gebaseerd op de Intel Pentium III en Intel Pentium III Xeon processors. Reflection Suite for X voorziet X-gebruikers op de PC van toegang tot IBM AS/400-systemen en mainframes, en bevat zowel Reflection X als een NFS-client, TN5250- en TM3270-emulatie, TCP/IP-applicaties en additionele netwerk-diagnosetools.

Reflection X en het Jaar 2000
Reflection X 7.2 is jaar 2000-bestendig en valt tevens onder de Y2K Guarantee van WRQ, die stelt dat indien een Reflection-product uitvalt ten gevolge van een Jaar 2000-probleem, dit probleem binnen drie werkdagen door WRQ zal worden verholpen. Indien het probleem niet binnen deze tijd kan worden opgelost, stuurt WRQ een ontwikkelaar naar de klant of wordt het aankoopbedrag van het product terugbetaald. Klanten die in aanmerking willen komen voor de Y2K Guarantee dienen zich voor 15 december 1999 aan te melden op: www.wrq.com/promo/y2kready/.

Beschikbaarheid
Reflection X 7.2 is vanaf 11 mei wereldwijd beschikbaar.

Over WRQ
WRQ, opgericht in 1981, ontwikkelt software voor het koppelen, het beheren en het beveiligen van bedrijfsnetwerken. Deze softwareoplossingen helpen en bieden een hoge kwaliteit. De WRQ-producten worden ondersteund door WRQ's Guide Services technische supportprogramma. WRQ is een particuliere onderneming en behoort tot de 17 grootste onafhankelijke PC-softwareleveranciers in de Verenigde Staten. Het bedrijf beschikt wereldwijd over vestigingen en distribueert haar producten in meer dan vijftig landen via een wereldwijd distributeursnetwerk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Seattle (VS). Het Europese hoofdkantoor is sinds 1989 gevestigd in Den Haag. In Nederland worden de WRQ-producten gedistribueerd door BMC Software Services in Den Haag en Cosyco Software in Eindhoven. De distributeur in België is Cosyco Software België in Vilvoorde.

VOOR MEER INFORMATIE
WRQ, Gerthild van Kampen, tel. + 31 (0)70 - 375 11 00 of Monogram Communication Strategies (MCS) B.V., Anneke de Kort,tel. + 31 (0)23 - 562 82 08, WRQ is te bereiken op het Web: www.wrq.com.

WRQ, het WRQ-logo, WRQ Guide Services en Reflection zijn handelsmerken van WRQ, Inc. en zijn geregistreerd in de Verenigde Staten en in andere landen. Reflection EnterView, Reflection Hands-Free Administration, WRQ Express en AtGuard zijn handelsmerken van WRQ, Inc. Andere merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie