Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 11-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 11 mei 1999

TREINVERKEER GESTREMD NA DODELIJK ONGEVAL.

10/05: Bij een aanrijding tussen een auto en de "Keukenhofexpres" van Lovers Rail op de spoorwegovergang Frederikslaan in Hillegom, is een 38 jarige Hillegommer om het leven gekomen. Het treinverkeer tussen Haarlem en Leiden heeft door het ongeval tussen twee uur 's middags en zes uur 's avonds stil gelegen. De auto werd nog enkele honderden meter meegesleurd. De bergingswerkzaamheden werden bemoeilijkt, doordat trein en auto vast stonden tussen water en bollenvelden en dus nauwelijks bereikbaar waren. In de trein raakten geen mensen gewond. De passagiers van de trein werden door de vervoerder met bussen naar hun plaats van bestemming gebracht.

GESLEEPTE FIETSER OVER DE KOP.

11/05: Een 18-jarige vrouw uit Lisse 'lifte' maandag om 17.45 uur mee met een vriendin over het fietspad van de Heereweg in de richting van de Westelijke Randweg. De vriendin was op de brommer en de vrouw uit Lisse hield één hand aan het stuur en de ander op de schouder van haar vriendin. Bij het naderen van een kruising liet zij de schouder los. Hoe het precies gebeurde is onduidelijk, maar de vrouw sloeg over de kop en maakte een pijnlijke val op het fietspad. Met een hoofdwond is zij door de ambulance naar het LUMC overgebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie