Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Shell introduceert verbeterde SPIRAX transmissie-olie

Datum nieuwsfeit: 11-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
11-05-1999

Shell introduceert verbeterde SPIRAX transmissie-olikn

ROTTERDAM - Met de komst van SHELL SPIRAX GSX 75W-80W en SHELL SPIRAX ASX 75W-90 introduceert Shell twee volledig synthetische transmissie-olikn voor het wegtransport. Gebruik van deze nieuwe producten zorgt voor een lager brandstofverbruik, langere verversingsintervallen, minder slijtage en lagere kosten.

SHELL SPIRAX GSX 75W-80W is specifiek bedoeld voor gesynchroniseerde versnellingsbakken (al of niet voorzien van elektronische, hydraulische of pneumatische schakel-comfort-ondersteuning). SHELL SPIRAX ASX 75W-90 is ontworpen voor gebruik in alle overige tandwieloverbrengingen zoals differentieels, naafreducties, haakse overbrengingen en ongesynchroniseerde versnellingsbakken. Beide producten zijn gebaseerd op een combinatie van synthetische basisvloeistoffen in combinatie met moderne 'long term' additieven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie