Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Ardennen/Brussel' stelt persprijzen veilig

Datum nieuwsfeit: 12-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 12 MEI 1999

Walter Vanstraelen zet goede Tom Bouws-traditie voort

'Ardennen/Brussel' stelt persprijzen veilig

Sinds 1991 reikt het Belgisch Verkeersbureau jaarlijks twee persprijzen uit, de zogenoemde Tom Bouwsprijzen. Een prijs voor de beste publicatie of uitzending over Wallonië of Brussel en een prijs voor de beste publicatie of uitzending over Vlaanderen of Brussel.

De winnaars krijgen een oorkonde, de felicitaties van de jury onder voorzitterschap van Nic Heizenberg en een geldbedrag van fl.2.500.

Sinds begin dit jaar is het Belgisch Verkeersbureau gesplitst in het Belgisch Verkeersbureau voor de Ardennen en Brussel en Toerisme Vlaanderen-Brussel.

Inzet verdubbeld
Het Office de Promotion du Tourisme (OPT), hoofdkantoor voor de Ardennen en Brussel, heeft besloten om de inzet de verdubbelen, zodat het Belgisch Verkeersbureau voor de Ardennen en Brussel in september wederom twee prijzen van fl.2.500 kan uitreiken, één voor de Ardennen en één voor Brussel.

In 1999 zal er dus een Tom Bouwsprijs voor de beste publicatie of uitzending over de Ardennen worden uitgereikt en een Tom Bouwsprijs voor de beste publicatie of uitzending over Brussel.

Meer informatie :
Nikoline van der Werf, persvoorlichter, 023-5342334

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie