Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Focus-In organiseert Internet-meeting in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 13-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT Nederlandse site organiseert meeting in Utrecht

Utrecht, 22 april 1999

UTRECHT - De Arena in Utrecht is donderdagavond 13 mei de locatie voor het eerste grote Nederlandse internetfeest ooit. Tijdens deze meeting, opgeluisterd met cabaret en livemuziek, krijgen internetters de mogelijkheid elkaar in levende lijve te ontmoeten. Hiermee geeft een toonaangevende Nederlandse site, Focus-In, een extra dimensie aan haar 3-jarig virtueel bestaan. Na afloop van dit experiment zal blijken of internet een goed medium is om mensen bij elkaar te brengen. De organisatie schat het bezoekersaantal op 350.

Internet en contact
Individualisering en internetten zijn termen die de laatste jaren frequent worden gebruikt. Maar hebben zij iets met elkaar te maken? Focus-In is opgericht uit idealistisch en sociaal oogpunt; de makers wilden iets toevoegen aan het internet. De Nederlandse ontmoetingsplaats bevordert de onderlinge sociale contacten op virtuele wijze, middels diverse chatboxen, forums en dating. Op vele manieren krijgen bezoekers de mogelijkheid om in een vrijblijvende, vertrouwde en vriendelijke omgeving met elkaar in contact te komen.

Ontmoetingsplaats
Op Hemelvaartsdag zal voor de eerste keer in de geschiedenis van het Nederlandse internet een werkelijke ontmoetingsplaats ontstaan, waarin internetters elkaar lijfelijk ontmoeten. Deze meeting ligt in het verlengde van de activiteiten van Focus-In, maar draagt ook iets uitdagends in zich: de gedachte dat internet een werkelijk sociaal medium is. Tijdens de meeting zal ook de winnaar van de Focus-In homepageverkiezing bekend worden gemaakt.
www.focus-in.nl/homepageverkiezing

Meer informatie over de meeting:
Zeger Bakker, Projectgroep Focus-In Meeting
Telefoon: 030-2933802 Fax: 030-2935450
Email: (moliere@casema.net) Mobiel:06-55716147
Internet: www.focus-in.nl/feest/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie