Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Etten-Leur schenkt gevonden fietsen aan Kosovaren

Datum nieuwsfeit: 13-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Gemeente schenkt gevonden fietsen aan Kosovaren

Enkele keren per jaar houdt de gemeente Etten-Leur samen met de politie Etten-Leur een fietsenveiling. Gevonden fietsen die niet door de rechtmatige eigenaren zijn opgehaald worden dan bij opbod verkocht. Op 20 mei aanstaande staat er weer een dergelijke veiling op het programma. Het college van burgemeester en wethouders stelt echter deze keer de fietsen, die na de besloten veiling overblijven, gratis ter beschikking aan de Kosovaren die gehuisvest zijn in de pontonnierskazerne in Raamsdonksveer. In totaal worden er zo'n 80 fietsen voor de verkoop aangeboden op 20 mei aanstaande in de garage van de gemeentewerf aan de Wipakker. De besloten verkoop vindt wel plaats. Om 9.30 uur zijn gedupeerden, die aangifte van vermissing van hun tweewieler bij de politie hebben gedaan, in de gelegenheid om een keuze te maken uit het aanbod. Bij de aangifte van een verdwenen niet-verzekerde fiets krijgt men bij het opgemaakte proces verbaal een uitnodiging voor de eerstkomende veiling. Het proces verbaal, dat afgegeven dient te zijn na de vorige veiling, moet men wel bij zich hebben bij de besloten verkoop. Vanaf 9.00 uur kunnen deze mensen de fietsen bekijken.
De openbare verkoop gaat dus deze keer niet door. Naar verwachting blijven er enkele tientallen tweewielers over. De gemeente Etten-Leur brengt deze zelf naar Raamsdonksveer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie