Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht stad Groningen

Datum nieuwsfeit: 14-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 14-05-99

Persberichten stad Groningen/
Vrijdag 14 mei 1999

Dagelijkse berichten district Groningen/Haren
Bedreiging van passant

Een 25-jarige vrouw uit Groningen werd afgelopen nacht door een 23-jarige stadjer op de Poelestraat bedreigd. De man passeerde de vrouw op straat en zonder aanleiding bedreigde hij haar met een schroevendraaier. Nadat de vrouw de politie had gewaarschuwd kon de man in de omgeving worden aangehouden. Hij bleek toen niet meer in het bezit van de schroevendraaier maar van een plamuurmes. Aan het bureau werd de man gehoord en in de loop van de nacht heengezonden.

Dealer maakt schoon schip
Een 27-jarige man uit Groningen meldde zich gisteravond aan het bureau Rademarkt. De man verklaarde de afgelopen week op straat drugs te hebben verkocht, maar vanaf nu van het dealen af te willen. De man werd kort gehoord en daarna ingesloten voor een nader onderzoek.

Vrouw overgoten met kokend vet
In een woning aan de Noorderspoorsingel liep afgelopen nacht een 27-jarige vrouw forse brandwonden op door kokend vet. De vrouw had in de woning ruzie gekregen met haar 39-jarige vriend. Zij werd daarbij door haar vriend geslagen. Ter verdediging wilde de vrouw een pan vet naar de man gooien. Zij kreeg het vet echter over haar eigen lichaam heen, met alle gevolgen van dien. De vrouw werd naar het brandwondencentrum gebracht. De man werd in een naastgelegen woning aangehouden en vervolgens in het politiebureau ingesloten.

Nog enige straf tegoed
Bij een controle op de Herebinnensingel werd gisteravond een 24-jarige man uit Leeuwarderadeel aangehouden. De man reed in een onverzekerde auto, maar bleek bij onderzoek nog drie maanden gevangenisstraf tegoed te hebben. Hij werd ingesloten voor de parketpolitie.

Auto in beslag genomen
De auto van een 28-jarige Groninger werd gisterochtend in beslag genomen. De man kwam aan het politiebureau Kardinge om aangifte te doen van vermissing. Agenten wisten dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs, maar zagen hem rijdend in een auto aankomen. In verband met herhaling van het rijden zonder rijbewijs werd de auto in beslag genomen en de man kreeg een proces verbaal.

Voor nadere informatie afdeling voorlichting tel. 050-5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie