Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Helmond

Datum nieuwsfeit: 14-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 14-05-99

Persberichten 14 mei 1999/

Politieberichten
Helmond: Diefstal uit woning

Tussen donderdagmiddag 13.00 uur en 17.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Ter Heidestraat. Toegang tot de woning werd verkregen na verbreking van de voordeur. Wegenomen werden een videorecorder met afstandsbediening.
Helmond: Mishandeling
Op donderdagavond om 20.50 uur is op de Jan Stevensstraat een 46-jarige man uit Helmond aangehouden. Kort daarvoor had hij op de Jan Stevensstraat een 41 -jarige man uit Helmond mishandeld. De 41 -jarige Helmonder trachtte de 46- jarige man, die daar stond te tieren en te schelden, tot bedaren te brengen. De verdachte nam dit niet en sloeg met kracht zijn gebalde vuist op slachtoffers gezicht. Het slachtoffer kwam ten val en liep een pijnlijke neus op. Verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij kreeg een geldboete van fl. 750,- .
Helmond: Diefstal vrachtauto
Tussen woensdagavond 20.00 uur en vrijdagmorgen 9.30 uur is er vanaf een parkeerterrein aan de Graandijk een oranje Scania trekker met oplegger, voorzien van het kenteken BD-BJ- 31 weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie