Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht stad Groningen

Datum nieuwsfeit: 14-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 14-05-99

Persberichten stad Groningen/
Vrijdagmiddag 14 mei 1999

Dagelijkse berichten district Groningen/Haren
Ongeval met letsel

Een 23-jarige man uit Groningen liep vanochtend op de Helperzoom rugletsel op. De man reed met zijn vouwfiets over de Helperzoom, waarbij hij door onbekende oorzaak ten val kwam. Hierbij liep de man rugletsel op, waarvoor hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Overval sigarenwinkel
Vrijdagmiddag werd een overval gepleegd op een sigarenwinkel aan de Westerhaven. Twee mannen ongeveer 20 a 22 jaar, kwamen de winkel binnen om sigaretten te kopen. Toen de 20-jarige medewerker de sigaretten wilde aangeven bedreigde een van de verdachten de medewerker met een vuurwapen en eiste het kasgeld. De tweede verdachte bleef bij de deur op uitkijk. Vervolgens vluchtten de beide verdachte met een paar honderd gulden de winkel uit. Zij vluchtten vermoedelijk te voet in de richting van de Hoendiepskade. De verdachten waren rond de 20 a 22 jaar, een blanke man en een licht getinte man. De politie heeft vervolgens een onderzoek ingesteld.

Voor nadere informatie afdeling voorlichting tel. 050-5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie