Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 14-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 14 Mei

AUTO VERNIELD

Een autobezitter uit Cuijk deed aangifte bij de politie van vernieling. Tussen woensdag- en donderdagmiddag heeft een onbekende kans gezien over zijn auto te lopen. Het voertuig stond geparkeerd aan de Stationsstraat in Cuijk. Het gevolg was lak- en deukschade alsmede een verbogen ruitenwisser.

POLITIE BEMIDDELT BIJ VECHTPARTIJ

Donderdagavond heeft de politie op de Kristaldreef in Cuijk een vechtpartij gesust tussen twee inwoners van Cuijk. Rond 19.45 uur vlogen twee Cuijkenaren elkaar om nog onduidelijke reden in de haren. Agenten konden de kemphanen scheiden met als resultaat dat het tweetal elkaar even later weer omarmde.

AUTO TEGEN BOOM

Een 28-jarige man uit Rijkevoort botste donderdagavond op de Quayweg in Ledeacker met zijn auto tegen een boom. De man kreeg op de splitsing met een zandpad geen voorrang van een 46-jarige automobilist uit Ledeacker die vanaf het zandpad de weg opreed. De Rijkevoorter moest uitwijken, kwam in de berm van de weg terecht en botste vervolgens tegen een boom. Hij liep enkele wondjes op en werd ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. De man uit Ledeacker kwam met de schrik vrij.

BALDADIGE MAN AANGEHOUDEN

De politie heeft donderdagavond op de Maasstraat in Cuijk een 21-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man liep even tevoren met zijn fiets te zwaaien en sloeg daarbij op zogenaamde 'amsterdammertjes'. De Cuijkenaar verklaarde tegenover de politie dat hij een hekel aan zijn fiets had en de fiets daarom wilde vernielen. De man kreeg een proces-verbaal voor baldadigheid. Een 28-jarige plaatsgenoot die zich met de aanhouding bemoeide werd door de agenten weggestuurd. Even later kwam de man terug en schold de agenten uit. Hij werd daarop aangehouden voor belediging en kreeg, na overleg met justitie, een bon van f.500,--.

MAN MISHANDELD

Een 40-jarige inwoner van Grave heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Onbekenden hebben de man donderdagavond op de Arnoud van Gelderweg in Grave een aantal keren in zijn gezicht geslagen. Ook werd er diverse malen tegen het slachtoffer geschopt toen hij op de grond lag. De man liep verwondingen op in zijn gezicht en op zijn rechterbeen. De aanleiding voor de mishandeling is nog niet duidelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie