Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Managementboekhandel MainPress opent website

Datum nieuwsfeit: 17-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Grootste gespecialiseerde managementboekhandel op Internet

Maandag 17 mei 1999

MainPress, uitgever van Manager & Literatuur, het toonaangevende blad over managementboeken, breidt haar activiteiten uit naar Internet.

www.mainpress.nl richt zich, in tegenstelling tot de diverse algemene on-line boekhandels, op het marktsegment van managementboeken. Door deze specialisatie biedt MainPress unieke, gespecialiseerde informatie gecombineerd met een razendsnelle, klantvriendelijke bestel- en verzendservice.

www.mainpress.nl biedt actuele informatie over managementboeken, in de vorm van abstracts en recensies. Op dit moment bevat de site ruim 1.200 Nederlandse en Engelse titels over alle disciplines binnen het vakgebied management. De site heeft een heldere zoekstructuur, waarbij gebruik gemaakt wordt van trefwoorden. Hierdoor behoudt men overzicht en kan men snel en eenvoudig tot een keuze komen. Wekelijks wordt de internetsite verrijkt met nieuwe in nog te verschijnen publicaties. In het laatste geval biedt de site de unieke mogelijkheid om boeken te reserveren.

www.mainpress.nl biedt de mogelijkheid om een abonnement te nemen op een attenderingsservice, waarmee per e-mail, aan klanten individueel informatie wordt gegeven over nieuw verschenen titels op de opgegeven interessegebieden.

www.mainpress.nl levert bestellingen van direct leverbare boeken binnen 2 werkdagen bij de klant af. Er is een keuze tussen een betaling per acceptgiro of door middel van een eenmalige incasso.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Visser of Philip van Coevorden.

Organisatie: MainPress

adres: Postbus 231

postcode: 3100 AE

woonplaats: Schiedam

Telefoon: 010-4731397

(main@mainpress.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie