Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 17-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 17 Mei

SNELHEIDSCONTROLE, SINT OEDENRODE

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Lindendijk in Sint Oedenrode. Totaal 636 voertuigen werden op deze weg, waar 50 km/u gereden mag worden, gecontroleerd. 70 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 78 km/u.

AUTO GESTOLEN, BOXTEL

Tussen zaterdagavond en zondagmiddag is vanaf Duinendaal in Boxtel een rode Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is XD-47-KN.

MEISJE GEBETEN DOOR HOND, BOXTEL

Zondagmiddag is een 5 jarige meisje uit Boxtel terwijl ze aan het skeeleren was in de Prins Hendrikstraat in Boxtel, gebeten door een hond. De hond, een Rottweiler, die aangelijnd werd uitgelaten door een 24-jarige vrouw uit Boxtel, beet zonder enige aanleiding het meisje in haar zij. Het meisje raakte hierbij licht gewond. In overleg met een dierenarts zal worden bezien wat met de hond gedaan moet worden.

INBRAAK AUTO, DEN DUNGEN

Zondagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond langs de N266 in Den Dungen. De bestuurder was met zijn auto zonder benzine komen staan, waarna hij hem in de berm had gezet. Om verder te kunnen was hij op zoek gegaan naar benzine. Toen hij samen met een vriend terug kwam rijden met een kannetje benzine, zagen ze dat twee onbekende jongens bij de auto stonden. Een van hen pakte een baksteen uit zijn rugzak en sloeg daarmee de voorruit van de auto in. Toen het tweetal bemerkte dat ze waren betrapt, maakten zij zich op de fiets uit de voeten. Uit de auto werd zover bekend niets gestolen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, BOXTEL

Zondagavond is een 42-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man had bij een woning aan de Dekanij in Boxtel een ruit ingegooid. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK AUTO, VUGHT

Zondagavond is ingebroken in een auto, die geparkeerd stond aan de Molenakker in Vught. Een ruit van de auto werd ingeslagen waardoor men binnen kon komen. De autotelefoon is gestolen.

GLAASJE OP, SCHIJNDEL

In de nacht van zondag op maandag is een 45-jarige man uit Schijndel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast een rijverbod een boete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Molendijk-Noord in Schijndel.

INBRAAK WINKEL, VUGHT

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een winkel aan de Theresialaan in Vught. Met een steen werd de ruit van de winkel ingegooid. Uit de etalage werd sportkleding gestolen.

KIND GEWOND BIJ AANRIJDING, BOXTEL

Woensdagavond, 12 mei vond tussen 17.10 en 17.30 uur een ongeval plaats op de Rechterstraat ter hoogte van de Marskramer in Boxtel. Een 5-jarig meisje stak plotseling de rijbaan over en werd daarbij mogelijk aangereden door een rode Renault "ruimtewagen" of is tegen de wagen aangelopen. Het kind heeft daarbij een been gebroken. De auto is na het voorval doorgereden. De politie is op zoek naar de bestuurder van die auto en naar getuigen van het voorval. De politie Boxtel is te bereiken op telefoonnummer 0411 - 612345.

DIEFSTAL TRILPLAAT EN AGGREGAAT, SINT OEDENRODE

In de nacht van zondag op maandag zijn vanaf een afgesloten binnenplaats aan de Wielewaal in Sint Oedenrode een trilplaat en een aggregaat gestolen. Men wist op de binnenplaats te komen door een poort open te breken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie