Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 17-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord


* Mishandelingen "Dauwtrapnacht"

Mishandelingen "Dauwtrapnacht" 13/05.

Een 17-jarige jongen uit Hillegom is door de politie aangehouden en ingesloten. Hij wordt ervan verdacht op rond 03.15 uur bij Langevelderslag zonder enige aanleiding een jongen geslagen te hebben. De 20-jarige jongen uit Noordwijkerhout die de klappen incassseerde, heeft bij de politie aangifte gedaan.

Van bromfiets geslagen - getuigenoproep

Een 19-jarige jongen uit Noordwijk reed om 04.30 uur op zijn brommer vanaf de Langevelderslag, via het fietspad door de duinen, richting Noordwijk. Tijdens deze rit werd de Noordwijker ter hoogte van de marinezendmast door onbekenden van zijn brommer geslagen. Hij verloor hierbij het bewustzijn. Toen hij weer bijkwam bleek de brommer te zijn gestolen. De gestolen brommer is een zwarte Puch-Maxi. Kenmerkend zijn de zwarte sterwielen en een zadel met een hoge beugel. De politie roept mensen die informatie hebben over de brommer of over de daders van de geweldadige diefstal op, zich te melden. Het telefoonnummer van de politie in Noordwijk is (071) 3644444. U kunt ook een E-mail sturen aan: De politie in district 1.

Een 17-jarige jongen uit Lisse heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Met een vriend fietste hij omstreeks 00.00 uur over de Duinschooten in de richting van de Wilgendam. Bij het passeren van een drietal jongens, sloeg één die jongens de aangever op zijn gezicht. Beide jongens hebben meerdere klappen moeten incasseren voor ze weg konden komen. Later die ochtend zijn drie aanhoudingen verricht. Op aanwijzen van de slachtoffers, werden drie jongens uit Lisse, van 20 en 19 jaar, aangehouden. Een 19-jarige jongen uit Hillegom ernstig mishandeld. Fietsend met wat vrienden over de Langevelderslag kwam hem om 02.30 uur een groep bromfietsers tegemoet. Meteen werd de Hillegommer zonder enige aanleiding tegen de grond gegooid en door meerdere jongens ernstig mishandeld. Voor behandeling van zijn verwondingen is de jongen met de ambulance naar het LUMC gebracht. De politie onderzoekt de geweldplegingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie