Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vraag vanuit markt leidt tot uitbreiding 'Team Tivoli'

Datum nieuwsfeit: 17-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vraag vanuit markt leidt tot uitbreiding ?Team Tivoli?

Amsterdam, 17 mei 1999, ? Tivoli Systems maakt bekend dat Team Tivoli is uitgebreid. In Team Tivoli hebben zich beheerspecialisten en leveranciers van oplossingen uit alle windstreken verenigd, met als gemeenschappelijk doel: de succesvolle implementatie van Tivoli-beheersoftware. Team Tivoli-partners passen bij de implementatie van ?enterprise management?-oplossingen een bewezen methodologie toe, waardoor reeds gedane investeringen maximaal worden benut, het integratie- en maatwerktraject zoveel mogelijk wordt ingekort en de klant zijn voordeel kan doen met ?best practices?.

Momenteel hebben zich meer dan duizend bedrijven aangesloten bij Team Tivoli, waaronder ruim 600 business partners, 150 leveranciers van Tivoli Ready-oplossingen en honderden andere partners gespecialiseerd in onder meer dienstverlening, opleiding en opslagbeheeroplossingen.

Tot het groeiende aantal business partners van Tivoli behoren systeemintegratie-specialisten, resellers en distributeurs, die zich hebben gekwalificeerd als leverancier van implementatie- en andere services ter ondersteuning van Tivoli?s IT-beheer-oplossingen. Deze partners richten zich met hun specialisme(n) op de meest uiteenlopende marktsegmenten, waardoor de keus voor de klant breed is.

Leveranciers van Tivoli Ready-opslagbeheeroplossingen

Tivoli maakt tevens bekend dat 29 leveranciers van opslagbeheeroplossingen aan het ledenbestand van Team Tivoli zijn toegevoegd, onder meer ATL, Dell, Exabyte, Hewlett-Packard, IBM, Kodak, Sony, STK en Sun. Zij hebben hun deelname te danken aan de Tivoli Ready-status van hun opslagbeheerproducten die sinds kort zijn geïntegreerd met Tivoli Storage Management (voorheen: IBM, ADSTAR Distributed Storage Manager, ADSM).

Voordelen Team Tivoli

Tivoli ondersteunt haar partners op de volgende terreinen:

· Implementatie: opleiding, certificering, ontwikkeling, pre-sales- en implementatieondersteuning, architectuur- en ontwerpsjablonen, migratietools, serviceondersteuning.

· Verkoop: opleiding, ondersteuning, evaluatiesoftware, presentatieondersteuning, referenties voor directe verkoop.

· Marketing: vakbeurzen en evenementen, genereren van ?leads?, kennisoverdracht, gezamenlijke persberichten, advertenties, seminars en publicaties, casestudies, partner website, direct mail, toegang tot de laatste informatie.

De complete lijst van Team Tivoli partners is te vinden op de website van Tivoli: www.tivoli.com.

Over Tivoli Systems

Tivoli Systems is de toonaangevende leverancier van open, schaalbare, platform-onafhankelijke oplossingen voor het beheer van netwerken, systemen, applicaties en business-to-business e-commerce-toepassingen. Overal ter wereld werken gerenommeerde bedrijven met Tivoli software en te dringen, die samenhangen met het beheer van netwerken, systemen, databases en applicaties. Het in Austin, Texas, gevestigde Tivoli distribueert haar producten nationaal en internationaal via een netwerk van verkoopkantoren, systeemintegratiespecialisten en wederverkopers. Als dochter van IBM maakt Tivoli ook gebruik van de verkoopkanalen van IBM.

Meer informatie over Tivoli is te vinden op de volgende website:

www.tivoli.com.

Voor meer informatie:

Tivoli Systems Nederland Namens Tivoli:

Elisabeth Haderer Judith Habets/Ingrid Mooij

Tel: (00 31) 20 513 27 06 (00 31) 20 487 40 00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie