Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oplevering revitaliseringsplan Aalst in Waalre

Datum nieuwsfeit: 18-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Waalre

18 MEI: OPLEVERING REVITALISERINGSPLAN AALST

Dinsdag 18 mei aanstaande vindt de oplevering plaats van het Revitaliseringsplan Aalst. De oplevering begint om 15.30 uur en vindt plaats in gemeenschapshuis 't Hazzo aan de Trolliuslaan in Waalre. Burgemeester drs J. Berger van Waalre, een vertegenwoordiger van aannemer Ballast Nedam Grond en Wegen BV en een vertegenwoordiger van het Ondernemers Contact Waalre zullen het woord richten tot de aanwezigen en kort even stil staan bij het project. Aansluitend zullen zij het gebied bezoeken per treintje. Na afloop wordt om ongeveer 16.45 uur in gemeenschapshuis 't Hazzo een hapje en een drankje geserveerd ter feestelijke afsluiting van de werkzaamheden.

De werkzaamheden ten behoeve van de herinrichting van het openbaar gebied dat de naam Revitaliseringsplan Aalst kreeg, zijn ruim een jaar geleden begon nen. Het gebied omvat de wijk tussen de Raadhuisstraat, de Eindhovenseweg, de Burgemeester Mollaan, de Primulalaan en de Kerkhoflaan. Op 20 april 1999 ging het eerste gedeelte, te weten de Schoonoordstraat, op de schop. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd aan de Petunialaan en de Salvialaan. Uiterlijk 17 mei 1999 zullen ook deze werkzaamheden gereed zijn.

Doelstelling
De doelstelling van het Revitaliseringsplan Aalst was het verbeteren van zowel het bedrijfsvestigingsklimaat als het woonklimaat. Er is nu een duidelijk onderscheid te zien tussen woon- en werkgebied. Het 'noordelijke' gedeelte van het gebied (Petunialaan, Prunellalaan, Salvialaan en een deel van de gestelsestraat is ingericht als werkgebied; het 'zuidelijke deel (Schoonoordstraat, Akkerstraat en gedeelte Gestelsestraat) als woongebied.

Samenwerking
Reeds in een vroeg stadium van het project Revitaliseringsplan Aalst heeft overleg plaatsgevonden tussen de gemeente Waalre en de ondernemers en bewoners in het gebied. De veelvuldige samenwerking en regelmatig overleg gedurende het project heeft geleid tot een prima resultaat.

Waalre, 11 mei 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie