Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

G. Lodewijk (AGV) ontvangt LNV-erepenning

Datum nieuwsfeit: 19-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht van het ministerie van LNV, 19 mei 1999

G. Lodewijk (AGV) ontvangt LNV-erepenning

De heer G. Lodewijk heeft vandaag de erepenning van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij ontvangen. De penning wordt toegekend aan personen van uitzonderlijke verdienste voor LNV. De heer Lodewijk was voorzitter van het Agrarisch Groothandels Verbond (AGV), de koepelorganisatie van de hele agrarische groothandel. Verder was hij voorzitter en bestuurslid van een groot aantal organisaties in de (groot)handel in aardappelen en hun vertegenwoordiger in diverse andere organisaties.
Door zijn kennis en ervaring was hij voor LNV een veel geraadpleegd en deskundig aanspreekpunt. Tevens was hij co-voorzitter van het reguliere overleg van LNV met AGV; mede-organisator van de (twee)jaarlijkse bijeenkomst van de landbouwattaches met het agrarisch bedrijfsleven en jurylid voor de Addeke Boerma Award voor de landbouwpost die naar oordeel van het bedrijfsleven de afgelopen jaren de meeste service heeft verleend aan de agribusiness.

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij: www.minlnv.nl/

Overzicht persberichten : www.minlnv.nl/infomart/persinfo/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie