Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CMG sluit partnership met Cosa Solutions

Datum nieuwsfeit: 19-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CMG sluit partnership met COSA SOLUTIONS

Arnhem, 19 mei 1999 - CMG Public Sector en COSA SOLUTIONS zijn een partnership aangegaan met als doel elkaar te versterken bij de opzet en uitvoering van workflowmanagement projecten. Bij deze samenwerking leveren CMG consultants uitgebreide ondersteuning inzake de advisering van en de implementatie van workflowmanagement projecten; COSA SOLUTIONS zal naast haar COSA workflowmanagement software ook technische ondersteuning leveren.

Als IT-dienstverlener adviseert en implementeert CMG diverse workflowmanagement systemen. Wat betreft het partnership met COSA beoogt CMG onder meer haar kennis van het aanbod van deze leverancier nog verder uit te diepen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie