Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drukbezochte bijeenkomst nadeelcompensatie Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 19-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Drukbezochte informatiebijeenkomst nadeelcompensatie

Tijdens een drukbezochte en levendige informatiebijeenkomst op donderdag 19 mei over de nieuwe Nijmeegse Nadeelcompensatieregeling discussieerden wethouder H. Bruls van Economische en Regionale Zaken, medewerkers van de gemeente en Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland met ondernemers uit vooral de binnenstad over deze regeling.

Grootschalige werken
De regeling is sinds kort van kracht en biedt burgers en ondernemers die vinden dat zij onevenredig nadeel ondervinden van gemeentelijke werken de gelegenheid tot het indienen van een verzoek tot nadeelcompensatie. Bij die werken gaat het om grootschalige wegreconstructies, rioolvervanging, aanleg van parkeergarages e.d. Zeker nu tijdens de uitvoering van de Centrum 2000 plannen, die bedoeld zijn om het Nijmeegse stadscentrum nieuwe impulsen te geven en daardoor een sterkere concurrentiepositie, kan de nieuwe regeling voor een ondernemers belangrijk zijn. Immers, er wordt heel wat gesloopt en gebouwd in de binnenstad.

Meer informatie
Ondernemers die niet in de gelegenheid waren om aanwezig te zijn op deze avond en andere belangstellenden kunnen voor alle informatie over deze regeling terecht bij mevrouw L. Eijkhout van de afdeling Economische en Zaken, tel. 3292762.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie