Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wandelgids Veluwe vernieuwd

Datum nieuwsfeit: 20-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT 20 MEI 1999

Wandelgids Veluwe helemaal vernieuwd
De vernieuwde wandelgids Veluwe

Onlangs heeft de ANWB een compleet herziene editie van de 'ANWB/VVV Wandelgids Veluwe' uitgebracht. Een bestaande titel, maar dusdanig vernieuwd, dat er gerust gesproken kan worden van een geheel nieuwe uitgave.

In de 'ANWB/VVV Wandelgids Veluwe' staan veertig kant en klare wandelingen op de Veluwe beschreven. In dit grootste natuurterrein van Nederland ligt een enorme variatie aan landschappen en wandelmogelijkheden. De gids beschrijft routes langs bossen met naald- en loofbomen, heidevelden, glooiende heuvels, stuifzand en weilanden.

De routes zijn 5 tot 10 kilometer lang en een enkele nog ietsje meer.

Een aantal routes is te combineren tot een langere dagtocht. De routes zijn gemarkeerd of hebben een grondige routebeschrijving en elke route wordt op een gedetailleerd kaartje aangegeven.

Rondwandelingen
Bijna alle tochten zijn rondwandelingen en voor het grootste gedeelte per openbaar vervoer bereikbaar. De inleiding van de gids en de achtergrondinformatie bij elke route besteedt aandacht aan landschap, natuur en geschiedenis

De ‘ANWB/VVV Wandelgids Veluwe' is voorzien van zwart-wit en kleurenfoto's en heeft een handige ringband. De wandelgids is verkrijgbaar bij alle ANWB-verkooppunten, VVV's, boekhandels en warenhuizen en kost f 19,95.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie