Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw cursusboekje Vrije Akademie Delft

Datum nieuwsfeit: 20-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Date: 05/20/1999 05:03 pm (Thursday) : Mieke Ham

NIEUW CURSUSBOEKJE VAN DE VRIJE AKADEMIE

BIJ DE VRIJE AKADEMIE KUN JE MEER DAN JE DENKT...

Het nieuwe cursusboekje en de folders voor jongeren en kinderen zijn klaar. Je kunt ze gratis ophalen bij de receptie van de Vrije Akademie, Westvest 9 in Delft. Net als ieder jaar ook nu weer een perfect overzicht van alle cursussen. Of je nu een cursus voor een jaar, een half jaar of misschien voor een dag wilt volgen, alles kan bij de VAK. Haal nu het cursusboekje of een folder en kijk of er iets voor jou bij zit.

INSPIRERENDE DOCENTEN
Dansen, musiceren, toneelspelen, tekenen, schrijven? Bij de Vrije Akademie kun je meer dan je denkt. De docenten zijn professionals die je alle aandacht geven die nodig is. En dat in een gebouw waar iedereen met plezier komt.

CREATIEVE SFEER
Bij het volgen van lessen hoort meestal een optreden of een tentoonstelling van je werk. Je kunt ook allerlei verrassende combinaties doen: bijvoorbeeld als danser optreden in een musical of als muzikant een toneelvoorstelling begeleiden. Dat geeft weer een heel andere dimensie aan je hobby.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie