Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Persberichten van donderdagmiddag 20 mei 1999
15:35 donderdag 20 mei 1999

Bert Visser
0592-361290
0651-611629

*

De politie van Emmen heeft donderdagmorgen een dagvaarding voor snelrecht uitgereikt aan een 34 jarige Emmenaar. De man was aangehouden door personeel van een supermarkt aan de Haagjesweg wegens de diefstal van een fles port van FL 14,95.

*
Een fietser uit Frederiksoord heeft donderdagmorgen rond 7 uur zijn been gekneusd, toen hij met zijn fiets tegen een stilstaande auto reed. De man fietste voorover gebogen over de Parallelweg in Wapserveen omdat het regende en keek niet voor zich. Daardoor zag hij de aanhangwagen niet en reed er met zijn fiets tegenaan. De aanhangwagen had geen schade.

*
Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag terwijl de bewoners lagen te slapen ruim fl. 400,- en een aantal pasjes ontvreemd bij een inbraak in een woning aan het Noorderdiep in Valthermond. Ze hebben de hele benedenverdieping doorzocht Men is de woning binnengekomen door met een schroevendraaier de achterdeurgrendels terug te drukken. De bewoners hebben aangifte gedaan bij de politie.

*
Onbekenden hebben donderdagmorgen bij een inbraak bij een garage aan de Nijbracht in Emmen de kluiskast opengebroken. De inbrekers hebben een gat gekapt in de buitenmuur tot in de computerruimte van de garage. Het is nog onbekend wat de daders hebben meegenomen. De 50-jarige eigenaar uit Emmen heeft aangifte gedaan.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie