Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ombudsman tikt politie N-O Gelderland op de vingers

Datum nieuwsfeit: 21-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HOOFDOFFICIER VAN JUSTITIE ZUTPHEN, JAGENDE POLITIE-AMBTENAAR EN ANDEREN IN DE FOUT ROND ACTIE FAUNABESCHERMING TEGEN HOFJACHT:

NATIONALE OMBUDSMAN TIKT POLITIE N-O GELDERLAND EN JUSTITIE HARD OP DE VINGERS WEGENS ONTERECHTE VERDACHTMAKING FAUNABESCHERMER.

De Nationale Ombudsman heeft hard geoordeeld over de gedragingen van het regionale politiekorps Noord- en Oost Gelderland en de Hoofdofficier van justitie in Zutphen bij een valse aangifte tegen een bestuurslid van de Faunabescherming, tevens opsporingsambtenaar van de AID. Ernstige klachten tegen de gedragingen van politie en justitie (aangemerkt door de Nationale ombudsman als gedragingen van de burgemeester van Apeldoorn en de minister van Justitie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie