Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

China Airlines biedt nieuwe "klasse" op Amsterdam-Taipei

Datum nieuwsfeit: 21-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 21 MEI 1999

China Airlines biedt nieuwe "klasse"
op Amsterdam-Bangkok-Taipei

China Airlines biedt op haar route Amsterdam-Bangkok-Taipei een nieuwe klasse. Op het door veel Europeanen geprefereerde ‘upper deck’ zijn 42 business class-stoelen beschikbaar, die kunnen worden gecombineerd met de service van de economy class. Het ‘upper deck’ wordt alleen geboden op de genoemde route.

Deze extra klasse is ontstaan dankzij de vervanging van de MD11 door de nieuwe Boeing 747-400, per eind maart.

Doelgroep
Salesmanager Joost Hasperhoven van China Airlines in Amsterdam: "Deze tussenklasse is bestemd voor mensen die bereid zijn meer te betalen voor comfort, zonder direct terug te vallen op het duurdere business class-ticket."

Een retour ticket Amsterdam-Bangkok in de tussenklasse is er vanaf. fl. 1349,- en naar Taipei vanaf fl. 1899,-. Een economy class retour ticket is er vanaf fl.1299,- naar Bangkok en vanaf fl. 1799,- naar Taipei. Echte business class retour tickets zijn er vanaf fl.4160,- naar Bangkok en vanaf fl.4470,- naar Taipei.

Uitbreiding capaciteit
De vervanging van de MD11 door de Boeing heeft er toe geleid dat China Airlines wekelijks ruim 600 stoelen extra heeft aan te bieden, een uitbreiding met ruim 30%. Als gevolg daarvan worden er aanmerkelijk meer passagiers vervoerd en de bezettingsgraad is nauwelijks verminderd.

"Europa is op dit moment een sterk groeiende markt voor China Airlines", zegt Joost Hasperhoven. "En Amsterdam-Bangkok-Taipei profiteert daar als belangrijkste route vanuit Europa heel duidelijk van."

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie