Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mega spektakel "Online"

Datum nieuwsfeit: 22-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
MEGA SPEKTAKEL "ONLINE"

Zaterdagavond 22 mei, de avond voor Pinksteren, is er voorafgaand aan de Pinkstermeeting op plan Schoonhoven, ook een speciale feestavond voor de jeugd van heel Noord Nederland in elkaar gedraaid. Het is de bedoeling dat de hele avond door allerlei zaken -achterelkaardoor- gaan optreden. O.a. is daar de gospelpoprockband FIST AID (een kei van een band met een groeiende poulariteit in Nederland), daar naast Dansgroep RISE UP uit Coevorden, een dramagroep, allerlei dingen met praise, videoclips, sketches … en noem maar op. Het gaat een echt spekatakel worden, in de sfeer van de moderne communicatie. We gaan dus met elkaar 'Online'. Samen met honderden leeftijdsgenoten genieten van een spetterend gevarieerd programma. Kortom een feest dat je niet mag missen. Dit feest begint om 20:00 uur en wordt georganiserd door IPD in samenwerking met Discovery, Youth For Christ en St. Hosea Six.
Het feestterrein is te vinden op het recreatieterrein Schoonhoven aan de Schoonhovense-weg tussen Hollandscheveld en Elim. Het staat er met borden aan de kant van de weg aangegeven. Wil je meer weten, dan kun je emailen naar megaspektakel@hotmail.com of gewoon bellen met Magdalena Marissen tel: 0528
264792

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie