Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 22-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

408999/ba278ff75e4f4955c1256779002a874f?OpenDocument

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond / Eindhoven 22-05-99

Persbericht van 22 mei 1999/
Helmond: Gewonde bij vechtpartij

Een 28-jarige inwoner van Helmond is vrijdagavond op de Hemelrijksestraat gewond geraakt bij een vechtpartij. Het slachtoffer is met een scherp voorwerp in de wang gestoken. De man kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De oorzaak van de ruzie is gelegen in de relationele sfeer. De dader, een bekende van het slachtoffer, kon nog niet worden aangehouden.

Eindhoven: Aanhouding na diefstal uit auto
Vrijdagavond om 22.55 uur, is een 32-jarige Eindhovenaar, op de Raiffeisenstraat aangehouden. Getuigen hadden gezien dat de man, samen met een tot nu toe onbekende andere man, ingebroken had in een geparkeerd staande auto. Uit de auto bleken een aantal Cd's en een Walkman weggenomen te zijn. Deze spullen werden aangetroffen in de auto van de verdachte. De verdachte is overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Eindhoven: Aanhouding na poging tot doodslag
Een 35-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is vrijdagavond om 23.40 uur, in een woning aan de Jacob van Deventerstraat, aangehouden. De man had kort ervoor een 28-jarige Eindhovenaar, na een woordenwisseling op straat, in de borst gestoken met een scherp voorwerp. De verdachte had ook nog de keel dichtgeknepen van het slachtoffer. Het slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Zijn verwondingen bleken mee te vallen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De politie stelt een onderzoek naar de juiste toedracht in.

Eindhoven: Aanhoudingen na vernieling
Twee 20-jarige Eindhovenaren zijn vannacht om 01.55 uur, op de Neckerspoel, aangehouden. Twee getuigen hadden gezien dat beide mannen vernielingen hadden gepleegd op het busstation. De beide verdachten zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Eindhoven: Aanhouding na mishandeling
Een 29-jarige Eindhovenaar is vannacht om 03.10 uur, op het Stationsplein aangehouden. De man had kort ervoor een werknemer van een café een kopstoot gegeven. Tijdens de aanhouding vonden een 33-jarige en een 36-jarige Eindhovenaar het nodig zich ermee te bemoeien. Deze beide mannen zijn eveneens aangehouden. De drie verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en na verhoor heen gezonden.

Eindhoven: Onder invloed
Een 46-jarige inwoner van Veldhoven is zaterdagmorgen om 04.25 uur, op de Lichtenberg aangehouden. De man bestuurde een personenauto terwijl hij onder invloed bleek te zijn. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage aan van 1,40 promille. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod voor de duur van 7 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie