Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderscheiding Tilburg voor trainer Willem II

Datum nieuwsfeit: 23-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

logo

21-5-99

Gemeentelijke Onderscheiding

Kleine zilveren legpenning van de gemeente Tilburg voor (trainer) Co Adriaanse vanwege de bereikte resultaten van Willem II (deelname aan Champions League)

E M B A R G O TOT zondag 23 mei 1999, 18.30 uur

naam C. Adriaanse
adres Brugakker 63-39
geboortedatum 21 juli 1947
soort onderscheiding kleine zilveren legpenning van de gemeente Tilburg uitreiking door de heer J. Stekelenburg burgemeester van Tilburg
plaats/ tijd Op de Heuvel te Tilburg zondag 23 mei 1999 om circa 18.30 uur

Bijzonderheden:

Als trainer van Willem II heeft Co Adriaanse een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de voetbalvereniging in met name het voorbije voetbalseizoen. Hij heeft daarmee tevens een positieve bijdrage geleverd aan de bekendheid op sportief terrein van Tilburg in den lande (en volgend voetbalseizoen ook buiten de landsgrenzen). Vanwege deze verdiensten voor de stad heeft het gemeentebestuur hem onderscheiden.

Contactpersoon:
Guus Vinkesteijn, Concernstaf, telefoon 013 542 9015 Hans Leeuwenkamp , Concernstaf, telefoon 013 542 8993reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie