Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oproep SP afdeling Oss voor Europese verkiezingen

Datum nieuwsfeit: 23-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Socialistische Partij afdeling Oss

10 juni opnieuw naar de stembus, Poets Europa schoon

OSS- Door de val van Paars 2 is het naar de achtergrond gedrongen maar het is toch echt zo dat we op 10 juni naar de stembus gaan voor de verkiezing van het Europees Parlement.
De leus waar de SP deze campagne mee ingaat laat aan duidelijkheid niks te wensen over. 'SCHOON GENOEG VAN DIT EUROPA?','STEM TEGEN-STEM SP'. Samen met deze Tribune ontvangt u het prachtige Euro-magazine waarin u alle meningen van de SP over Europa kunt vinden. Huis aan huis zullen folders verspreid worden die vergezeld gaan van een echte tomaat schuurspons om Europa schoon te poetsen. Echt schoon poets u Europa natuurlijk door 10 juni niet thuis te blijven maar tegen te stemmen. Ossenaar Nico Schouten staat 7e op de lijst van de SP. Schouten: Het is belangrijk dat u uw stem verheft tegen de vele misstanden rond 'Europa'. Stuur de SP als waakhond naar Brussel en Straatsburg. Zorg ervoor dat uw stem gehoord wordt tegen een ondemocratisch en asociaal Europa.

Foto: Lijsttrekker op de SP-kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen, Erik Meijer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie