Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw evenement op TT-Circuit Assen: Viva Italia!

Datum nieuwsfeit: 24-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
To: (persbericht@nieuwsbank.nl)
From: (vdbpromo@worldonline.nl) (R. van den Broek)

Viva Italia!
Een nieuw evenement op het TT-Circuit Assen.
Maandag 24 mei 1999 (2e pinksterdag)

Kenmerkend voor dit nieuwe evenement is het kijk- en doeprogramma. Er valt niet alleen veel te zien, maar de bezoekers kunnen zelf ook aan verschillende programma-onderdelen meedoen. Echte liefhebbers van de merken Alfa Romeo, Fiat en Lancia en natuurlijk Ferrari, Lamborghini en Maserati kunnen hun hart ophalen. De bezoekers spelen zelf de hoofdrol tijdens het evenement op de merkenpaddocks. Hier kunnen de bezoekers per merk bij elkaar parkeren, en zelfs per type auto.

Meerijden met een coureur : Ÿ 25,-p.p. (inschrijving is mogelijk tijdens het evenement)
Een van de meest spectaculaire onderdelen van de dag is het "Meerijden met een coureur". Bezoekers kunnen met diverse raceauto's meerijden over het TT-Circuit van Assen. Met grote snelheden zullen de auto's van Italiaanse makelij over het circuit razen om de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Cursus Circuitrijden: Ÿ125,- p.p. (deelname alleen bij voorinschrijving) Deelnemers kunnen, onder leiding van ervaren instructeurs, een twee uur durende cursus volgen. Na een uitvoerig theorie-gedeelte, kunnen de verschillende technieken in de praktijk worden gebracht.

Vrij rijden: Ÿ75,- p.p. (deelname alleen bij voorinschrijving) Tijdens dit nieuwe programma-onderdeel mogen de deelnemers 20 minuten over het TT-Circuit rijden met hun eigen auto. Een racelicentie is niet verplicht, maar ervaring is wel vereist.

Bij de uitgebreide sprintcompetitie, zal per tweetal geracet worden op het stuk van het circuit direct voor de hoofdtribune. Deze competitie zal uiteindelijk resulteren in de bekendmaking van "De snelste auto van 1998" en "De snelste club van 1998". DINX-Carparts zal voor deze wedstrijd verschillende prijzen ter beschikking stellen.

NOORDZEE FM-Concours d'Elegance: Gratis (deelname alleen bij voorinschrijving) In samenwerking met Noordzee FM zal er een concours plaatsvinden. Dit is een verkiezing om de "mooiste" auto, waarbij onderscheid wordt gemaakt in drie verschillende klasses: klassiek, modern en sportief.

AVA-Slalomcompetitie: Gratis (deelname alleen bij voorinschrijving) Liefhebbers van slalom kunnen zich uitleven tijdens de AVA-Slalomcompetitie. Er is een schitterend slalom parcours uitgezet, en er zijn leuke prijzen te winnen, onder meer aangeboden door Pioneer.

Show nieuwe, exclusieve en historische modellen
Roadsters, coupés, cabrio's: de meest exclusieve en nieuwe modellen zijn te bewonderen. Zij zullen natuurlijk ook op het TT-Circuit in actie te zien zijn.

Bedrijvenshow op het gebied van tuning en styling
Diverse bedrijven die actief zijn op het gebied van tuning en styling zullen in Assen hun producten tonen. Tevens is er aandacht voor audio en andere accessoires.

Parkeren.
Alle bezoekers kunnen gratis parkeren op de merkenpaddocks. Deze bevinden zich direct rondom het circuit. Via een tunnel is het binnenterrein vanaf de merkenpaddocks zeer makkelijk te bereiken.

Het circuit is geopend van 11.00-17.00 uur.
De toegang bedraagt Ÿ 22,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis! Leden van merkenclubs ontvangen Ÿ 5,- korting p.p. op de entreeprijs. Route TT-Circuit: Vanaf A28, afslag Assen-Zuid

Voor verdere inlichtingen en inschrijving kunt u terecht bij VDB Promotions. Telefoon: + 31 (0165) 50 35 54
E-MAIL: (vdbpromo@worldonline.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie