Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 24-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 24 Mei

MOTORRIJDER GEWOND, ROSMALEN

Vrijdag is een 26-jarige motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op een parkeerterrein aan de Graafsebaan in Rosmalen. De man reed met zijn motor over het parkeerterrein toen hij werd aangereden door een auto bestuurd door een 32-jarige man uit Rosmalen. De automobilist had de motorrijder door een heg niet zien naderen. De motorrijder is met een gebroken pols en sleutelbeen en met een hersenschudding overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

VROUW ZWAAR GEWOND BIJ AANRIJDING, VLIJMEN

Vrijdagavond is een 46-jarige vrouw uit Vlijmen zwaargewond geraakt bij een aanrijding in Vlijmen. Rond 21.35 uur reed de vrouw met haar auto over de Wolput in Vlijmen. Bij een wegversmalling kwam ze in aanrijding met een haar tegemoetkomende auto, bestuurd door een 37-jarige man uit Vlijmen. De man uit Vlijmen reed hierbij te veel op de weghelft van de vrouw. De vrouw is in zeer zorgwekkende toestand met ernstig hersenletsel en inwendig letsel overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg. Door de brand weer is assistentie verleend om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden. Uit onderzoek is gebleken, dat de man uit Vlijmen, die licht gewond raakte, te veel had gedronken om nog auto te mogen rijden. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

VERDACHTEN SCHIETPARTIJ MELDEN ZICH, DEN BOSCH

Zaterdagmiddag rond 17.50 uur is vanuit een voorbijrijdende auto geschoten op twee mannen die voor een woning aan de Evert van Dijkstraat in Den Bosch stonden. Zover bekend zaten in de auto twee personen waarvan er een, in het voorbijrijden, met een vuurwapen een schot op de twee mannen heeft gelost. Hierdoor werden beide mannen geraakt. De kogel ging door het been van de voorste man, waarna ook de tweede man in zijn been werd geraakt door dezelfde kogel. De beide slachtoffers 24 en 31 jaar oud, zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

Zaterdagavond hebben zich twee mannen, 31 en 26 jaar, gemeld bij het politiebureau in Den Bosch. De twee gaven aan het schot, eerder op de middag in de Evert van Dijkstraat te hebben gelost. De beide mannen zijn aangehouden. De aangehouden mannen en de slachtoffers kennen elkaar. Nog onbekend is waarom het schot gelost is. De politie stelt een nader onderzoek in.

AUTO'S GESTOLEN, DEN BOSCH

Vrijdagavond is vanaf de Aartshertogenlaan in Den Bosch een rode Volkswagen Golf gestolen. Later is de auto uitgebrand terug gevonden aan de Empelsedijk in Den Bosch.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf de Zuid Willemsvaart in Den Bosch een groene BMW 325i gestolen. Het kenteken van de auto is SJ-28-TN.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf een parkeerterrein aan de Hekellaan in Den Bosch een blauwe Citroen Xantia gestolen. Het kenteken is HN-PJ-83.

Zaterdag is vanaf de Graafseweg in Den Bosch een groene Opel Kadett Hatchback. Het kenteken van de auto is LG-39-ZD.

Zondagavond is vanaf de van de Does de Willeboissingel in Den Bosch een witte Volkswagen Polo gestolen. Het kenteken van de auto is RY-06-HG.

TE VEEL GEDRONKEN, DEN BOSCH

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 24-jarige man uit Den Bosch bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Verder kan hij rekenen op een boete van fl. 900,- die hem zal worden opgelegd. De controle vond plaats op Oosterplasweg in Den Bosch.

Eveneens in de nacht van vrijdag op zaterdag is een 44-jarige vrouw uit Veghel bekeurd omdat ze met een auto reed terwijl ze te veel gedronken had. De vrouw kreeg een rijverbod. Verder werd haar rijbewijs ingevorderd. Later zal zij zich bij de rechter moeten verantwoorden. De controle vond plaats op de Wolvenhoek in Den Bosch.

WINKELDIEFSTAL, DEN BOSCH

Zaterdagmorgen is een 27-jarige man uit Engelen aangehouden. De man was betrapt bij de diefstal van een fles wijn in een winkel aan het Kapelaan Koopmansplein in Den Bosch. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

VECHTPARTIJ, HEUSDEN

Zaterdagavond vond in een horecagelegenheid aan de Breestraat in Heusden een vechtpartij plaats. Een 18-jarige man uit Oudheusden sloeg daarbij 47-jarige man eveneens uit Oudheusden. De mannen hadden al langer onenigheid, doch dit escaleerde in de horecagelegenheid. Tegen de 18-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.

WILD PLASSEN, DEN BOSCH

Zaterdagavond is een 40-jarige man uit Turnhout bekeurd terzake wild plassen op de Dode Nieuwstraat in De Bosch. Omdat hij hierbij ook nog een valse naam opgaf, heeft hij ook daarvoor een bekeuring gekregen.

AANHANGWAGEN GESTOLEN, ROSMALEN

In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf de oprit naar een woning aan de Burgemeester Mazairaclaan in Rosmalen een witte aanhangwagen gestolen.

ZAKKENROLLERSGILDE ACTIEF, DEN BOSCH

Tijdens het weekeinde van Jazz in Ducktown hebben 21 mensen aangifte gedaan van diefstal van hun portemonnee in het centrum van Den Bosch.

BRAND, ESHOUT

Zondagmiddag is brand uitgebroken in een stacaravan aan de Kapelstraat in Elshout. De brandweer kon niet voorkomen dat de caravan en een naast gelegen schuur in vlammen op gingen. Voorkomen kon worden dat het vuur overslag naar een nabij gelegen boerderij. Door getuigen zijn kort voor dat de brand uitbrak twee jongens op een brommer gezien.

JONGEN AANGEREDEN, DEN BOSCH

Zondagavond, rond 19.50 uur is een 14-jarige jongen uit Den Bosch op de Hildebrandstraat in Den Bosch aangereden. De jongen stak de straat over en werd aangereden door een witte Peugeot 405. Na het ongeval is de bestuurder van de witte auto direct doorgereden. De jongen is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, DRUNEN

Zondagavond is een 31-jarige man uit Nieuwkuijk aangehouden. De man had op de kermis op het Raadhuisplein in Drunen een meningsverschil met een exploitant en sloeg een glasplaat van een vitrine stuk. Na te zijn behandeld in het ziekenhuis aan de verwondingen die hij had opgelopen bij stuk slaan van de glasplaat is de man gehoord.

VROUW AANGERAND, ROSMALEN

In de nacht van zondag op maandag is een 18-jarig vrouw op een parkeerplaats aan de Graafsebaan in Rosmalen door een onbekende aangerand. De vrouw liep over het parkeerterrein, toen ze door een voorbij fietsende jongen onzedelijk werd betast. Toen de vrouw naar de jongen sloeg maakte deze zich uit de voeten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, DEN BOSCH

In de nacht van zondag op maandag is een 22-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor belediging. De man vond het nodig een politieman die bezig was met zijn werk in Karrestraat te beledigen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, DEN BOSCH

In de nacht van zondag op maandag is een 39-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor vernieling. De man mocht een horecagelegenheid aan de Vughterstraat in Den Bosch niet in. Hierop pakte hij een geparkeerd sta ande fiets en gooide deze tegen de gevel van het bedrijf. De man werd direct aangehouden. Een 34-jarige man uit Den Bosch bemoeide zich met de aanhouding en probeerde deze te voorkomen. Ook deze man is hierop aangehouden. Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Op de Smalle Haven werd in de nacht van zondag op maandag een 20-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man had daar een deur van de parkeergarage vernield. Ook tegen deze man is proces-verbaal opgemaakt.

AANRIJDING MET GEWONDEN, DEN BOSCH

Maandagochtend vond bij de afrit Veghel op de A2 onder Den Bosch een ongeval plaats. Over de A2 reden achter elkaar drie auto's met daarachter een paardentrailer in de richting Eindhoven. Bij de uitvoegstrook kwam een wit busje dat op de uitvoegstrook reed naar links, juist op het moment dat een van de auto's met trailer er naast reed. De bestuurder daarvan moest uitkijken naar links om een aanrijding te voorkomen. Hierdoor begon de aanhanger te scharen en kantelde de trailer en de auto. Het busje reed na dit voorval door. Een vrouw uit Maren Kessel, die als passagier in de auto zat is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. Door een dierenarts werd eerste hulp verleend aan het paard dat in de trailer stond en eveneens gewond raakte. Na enige behandeling kan het dier zelf naar een ander trailer lopen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...